liquor bottle
spirits bottle
Navigator Glass

produk

Produsen botol kaca

liyane >>

bab kita

Kaca Navigator

Navigator Glass

apa kita nindakake

Produsen Botol Kaca Navigator Yaiku Perusahaan Diversifikasi Kang Lingkup Usaha Yaiku: Produksi Botol Kaca, Desain Botol Kaca, Pengolahan Botol Kaca, Penjualan Botol Kaca lan Produksi Pendukung Tutup Botol. I Plant Dumunung ing Kutha Sejarah lan Budaya, Bank Area Pemandangan Alam sing Apik. Perusahaan Kanthi Total Investasi Staff Ana Luwih saka Sewu Wong, Insinyur, Teknisi Senior, Welasan Produk Mulai Saka Bahan nganti Proses Pengemasan Pabrik Kabeh Selaras karo Standar Iso9001, Kanthi Output Taunan Rongpuluh Ewu Ton Kaca, Bahan Produk Dipérang dadi Botol Kaca Bahan Putih Kristal, Botol Kaca Bahan Putih Tinggi, Kaca Bahan Putih, Botol Kaca Ijo, Produk, Kalebu Pangan, Anggur, Minuman, Candlestick.

liyane >>
sinau liyane

Buletin kita, informasi paling anyar babagan produk, warta lan penawaran khusus.

Klik kanggo manual
  • Glass Bottle, Glass Vessel, Glass Bottle Cap, Glass Bowl Wine Bottle, Wine Bottle Fruit Bottle, Honey Bottle Pickles Bottle...

    Produk

    Botol Kaca, Wadah Kaca, Tutup Botol Kaca, Mangkuk Kaca Botol Anggur, Botol Anggur Botol Buah, Botol Acar Botol Madu...

  • Navigator Glass Bottle Manufacturer Is A Diversified Enterprise Whose Business Scope Is: Glass Bottle Production...

    Navigator

    Produsen Botol Kaca Navigator Yaiku Perusahaan Diversifikasi Sing Lingkup Usaha Yaiku: Produksi Botol Kaca...

  • We hope to cooperate with more customers for mutual development and benefits. We welcome potential buyers to contact us.

    Kontak

    Muga-muga bisa kerja sama karo luwih akeh pelanggan kanggo pangembangan lan keuntungan bebarengan. We welcome potensial panuku kanggo hubungi kita.

Navigator

aplikasi

Produsen botol kaca

  • 2009 2009

    Didegaké ing 2009

  • 900 900

    Modal Kadhaptar $ 9 yuta

  • 40+ 40+

    Produk kasebut diekspor menyang luwih saka 40 negara

  • 19+ 19+

    Kategori produk

  • 12+ 12+

    Lini Produksi

warta

Produsen botol kaca

news

Shandong Navigator Glass Co., Ltd.

Produsen Dumunung ing Basis Produksi Botol Kaca Paling gedhe ing China.

Proofing minangka kunci utama produksi botol kaca

Kualitas botol kaca raket banget karo kualitas ...
liyane >>

Teknologi produksi botol kaca ing industri

Pretreatment bahan mentah. Ngilangi bahan mentah sing akeh (quar ...
liyane >>

Tren lan Prakiraan Pasar Wadah Kaca 2020-2025

Botol kaca lan kontaner utamane digunakake ing minuman beralkohol lan non-alkohol ...
liyane >>