page_banner

Produk

330ml 750ml wanita wangun botol kaca

Katrangan singkat:

Pabrik kita dumunung ing Shandong, China. Iki kalebu wilayah sing amba, mula kita duwe luwih saka 500 buruh. Perusahaan kita duwe peralatan canggih, kita bisa njamin kualitas botol minuman keras sing disesuaikan.


Detail Produk

Tag produk

Pabrik kita dumunung ing Shandong, China. Iki kalebu wilayah sing amba, mula kita duwe luwih saka 500 buruh. Perusahaan kita duwe peralatan canggih, kita bisa njamin kualitas botol minuman keras sing disesuaikan.

Botol omben-omben khusus minangka salah sawijining proyek bermutu tinggi ing perusahaan kita. Produk utama kita yaiku botol kaca kelas ndhuwur kayata botol vodka, botol brendi, botol wiski, botol minuman keras, botol senggol lan liya-liyane. Kita uga bisa nawakake botol kaca amber, botol ijo, lan botol banyu. Perusahaan kita tansah ngeyel ing kualitas pisanan, lan kita strictly netepi aturan ing proses 750ml kothak omben-omben gendul Grosir. Kita bisa njamin yen kita bisa nggawe botol kaca anggur sing sampurna. Botol omben-omben khusus kita adol ing omah lan ing luar negeri. We Sincerely looking nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan. Kajaba iku, kita duwe layanan sawise-sales kelas kapisan, kita bakal ngatasi masalah kargo.

Cacat ing cangkeme botol kaca lan panyebab lan solusi 

1.Mulut retak (mulut jeblugan, mulut jeblugan). Gandum longitudinal mudhun saka cangkeme botol mudhun ing suhu sing sithik banget. Miskin nyukur. Bahan kasebut kandel banget ing sirah. Inti kontak banget kadhemen karo kaca kanggo dawa banget, inti reged. Kakehan ing inti, ora tiba sing tepat. Wektu ambegan dawa banget. Positif ndamu sirah banget cethek, tengah ora sakcara, ndamu meksa gedhe banget utawa compressed online karo banyu.Improper nggunakake cooling online jotosan kanggo tutuk botol ing sisih ngecor mati.

2.Krupuk cangkem (sekrup goreng). Retakan cethek ing benang botol. Materi kaca kadhemen lan sirah materi banget landhep.Miskin shearing (gunting printing utawa cutting material karo burr). Cetakan dhisikan lan cetakan cangkeme ora cocog, cetakan cangkeme ora stabil, bukaan cetakan awal nyurung cetakan cangkeme. Tangane tang ora rata. Sirah udhara tiba banget, tekanan udara dhuwur banget utawa wektu udhara dawa banget. Pungkasan mekanisme tipping ora buffered bener. Lengan inti cendhak banget utawa kurang banget.

3.Mulut botol ora cukup. Kaca ora cukup ing segel botol utawa benang. Suhu tetesan dhuwur banget utawa kurang banget, sirah tetesan banget landhep utawa kandel banget, lan tengah ora lurus. Tekanan udara lan wektu sing ora cukup, sirah udhara diblokir mata utawa bocor udara. Injeksi lenga sing ora cukup ing cetakan awal. Lenga utawa banyu ing cetakan awal bisa nyegah materi kaca mlebu ing cetakan cangkeme. Jamur lan inti banget reged. Die awal lan mati cangkeme ora pas. Backblow diuripake banget cepet.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita