page_banner

Produk

700ml 1000ml Kaca Omben-omben Botol Suppliers

Katrangan singkat:

Botol omben-omben biasa 1 liter iki rampung nganggo gabus. Ana macem-macem wujud lan gabus bahan sing beda ing pabrik kita, ukurane, bahan stoppers botol sing ora biasa bisa cocog karo panjaluk sampeyan. 


Detail Produk

Tag produk

Botol omben-omben biasa 1 liter iki rampung nganggo gabus. Ana macem-macem wujud lan gabus bahan sing beda ing pabrik kita, ukurane, bahan stoppers botol sing ora biasa bisa cocog karo panjaluk sampeyan. Yen sampeyan butuh gabus kayu alami, kita bisa menehi gabus kayu. Yen sampeyan butuh gabus polimer, kita bisa ngirim menyang sampeyan. Ora ketompo apa sing sampeyan butuhake, kita uga bisa menehi sampeyan.

Kita bisa nggawe proses jero ing Botol Kaca sing Ora Biasa iki. Kayata frosted, decal, printing sutra, lukisan, lan pangolahan jero liyane. Yen sampeyan butuh, kita bisa nggawe warna apa wae, logo apa wae ing botol kaca. Yen sampeyan pengin nggawe botol kaca kanthi bentuk khusus, kita uga bisa nampa pesenan OEM. Cukup ngomong apa sing sampeyan butuhake lan kita bisa ngatur desainer kanggo ngrancang.

Cacat ing cangkeme botol kaca lan panyebab lan solusi: Cangkeme botol ora bunder (mulut rata). Tutuk botol warata utawa cacat. Suhu droplet dhuwur banget. Backblowing ora cukup utawa wektu cendhak banget. Wektu kontak inti cendhak banget utawa wektu puffing cendhak banget. jamur tutuk panas banget, cooling tutuk botol ora apik. Dhiameter tang cilik banget utawa tengah tang ora konsisten. Sirah jotosan positif ditekan banget utawa tekanan jotosan positif dhuwur banget. Cangkeme cilik (mripat cilik, cangkeme sipit). Nuduhake diameter cilik saka tutuk botol. Suhu droplet dhuwur banget lan wangun sirah banget landhep. Wektu kontak inti karo materi kaca dawa banget, suhu inti ora cocok. Inti banget reged, injeksi jamur dhisikan gedhe banget. Backblow diuripake kasep. Desain inti ora cukup. Panggunaan hawa adhem sing ora bener kanggo mati primer lan mati cangkeme. Tekanan jotosan positif kurang. Dhiameter njero klem botol cilik banget.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita