page_banner

Babagan Kita

Profil Perusahaan

Shandong Navigator Glass Co., Ltd. Produsen Dumunung ing Basis Produksi Botol Kaca Paling gedhe ing China. Produsen Botol Kaca Wis Lulus Sertifikasi Sistem Manajemen Kualitas Lso9001, Sgs, Fda, Lan Sertifikasi Lfgb Eu. Shandong Navigator Glass Co., Ltd. Kanthi Ibukutha Kadhaptar $9 Yuta, Nyakup Area Luwih saka 90.000 Meter Persegi. Inti Kita High Quality, High Definition, Perusahaan Ing Pengembangan Perusahaan Swasta, Perusahaan Wis Dirating Minangka Perusahaan Maju Ing Kutha, Perusahaan Bintang Provinsi.

Rega Produsen Botol Kaca Luwih Mupangat Dibanding Produsen Botol Kaca Liyane, Dadi Uga Disenengi Para Pelanggan. Produsen Botol Kaca Navigator Yaiku Perusahaan Diversifikasi Kang Lingkup Usaha Yaiku: Produksi Botol Kaca, Desain Botol Kaca, Pengolahan Botol Kaca, Penjualan Botol Kaca lan Produksi Pendukung Tutup Botol. I Plant Dumunung ing Kutha Sejarah lan Budaya, Bank Area Pemandangan Alam sing Apik. Perusahaan Kanthi Total Investasi Staff Ana Luwih saka Sewu Wong, Insinyur, Teknisi Senior, Welasan Produk Mulai Saka Bahan nganti Proses Pengemasan Pabrik Kabeh Selaras karo Standar Iso9001, Kanthi Output Taunan Rongpuluh Ewu Ton Kaca, Bahan Produk Dipérang dadi Botol Kaca Bahan Putih Kristal, Botol Kaca Bahan Putih Tinggi, Kaca Bahan Putih, Botol Kaca Ijo, Produk, Kalebu Pangan, Anggur, Minuman, Candlestick.

 Produk Kita Diekspor menyang Luwih saka 40 Negara Kayata Amerika Serikat, Brasil, Rusia, Kanada, Prancis, Italia, Australia, Vietnam, Jepang, Korea Selatan, Pakistan, Afrika Kidul, lsp.

Produk Utama

Botol Kaca, Wadah Kaca, Tutup Botol Kaca, Mangkuk Kaca Botol Anggur, Botol Anggur Botol Buah, Botol Acar Botol Madu, Botol Minuman Botol, Botol Susu Botol Kopi, Botol Kultur Jaringan, Botol Selai, Botol Produk Kesehatan, Botol Minyak Wijen, Botol Bumbu, Botol Madu, Botol Kekuatan, Botol Sarang Burung, Mangkuk Kaca Botol Kaca Frosted, Decal Botol Kaca Penyemprotan Botol Kaca Lan Seri Liyane, Akeh Varietas.Perusahaan Kita Uga Nduwe 4 Set Mesin Decal Kabeh-Elektrik Kanggo Nggawe Pengolahan Jero Kanggo Botol Kaca. 

b8105116
32d54c18
942df1f2
a367d4d2
Blue glass carafe isolated on white background. Crystal decanter of vodka, shtof

Deep kita? Proses Kalebu Decal, Sablon Sutra, Hot Stamping, Frosting, Sandblasting, Lukisan lan Electroplating, Dsb. Kita duwe 12 Lini Produksi, Output Saben Dina 400.000, Perusahaan Wis Workshop Produksi Cetakan, Workshop Karton, Workshop Cover, Workshop Decal, Bisa Dadi Ing Wektu Paling Singkat Kanggo Pelanggan Kanggo Ngatur Kualitas Tinggi, Produk Standar Dhuwur, Lan Bisa Dadi Agen Towing (Mobil, Lcl, Kontainer, Mobil). Perusahaan Nduweni Metode Logistik sing Diwasa Lan Hak Impor lan Ekspor, Bisa Kiriman Kanggo Pelanggan, Uga Pernyataan Pabean lan Usaha Inspeksi.I Perusahaan Manut Filosofi Bisnis Pragmatis, Good Faith, Tansah Manut Nyedhiyakake Produk Berkualitas Kanggo Pelanggan, Put Kapentingan pangguna ing Panggonan pisanan, karo produk kelas siji, rega cukup, layanan banget kanggo mbales massa saka pelanggan menyang perusahaan kita, pengin maju maju tangan karo pelanggan kanggo nggawe masa depan sing luwih apik, pabrik kita karo produk apik banget. Kualitas, Rega Sing Nyata, Nggoleki Dadi Mitra Dagang Biasa.

about us10
about us14
about us13
about us11
about us12