page_banner

Produk

Jus Kopi Teh Susu Botol Kaca

Katrangan singkat:

Seri Iki Digawe Saka Kaca Super Flint Kanggo Botol Datar Lan Flare Kanggo Anggur, Kopi, Teh, Jus, Ombenan lan Susu. Bisa Transparan, Frosted, Black Sprayed Lan Luwih Diobati Kanggo Nggawe Botol Atraktif Kanggo Pelanggan. Tutup Botol Gampang Mbukak Kacang, Tutup Aluminium, Tutup Plastik, Tutup Anti Maling, Pompa, Dsb. Lini produksi kabeh unit 8S, efisiensi produksi sing efisien, kontrol kualitas sing ketat. Tekstur dhuwur alus lan padhang.


Detail Produk

Tag produk

ngelmu

Kopi minangka salah sawijining ombenan sing paling populer ing donyaKafein ing kopi bisa nggugah sampeyan nalika sampeyan kesel ing kantor lan mbantu nambah produktivitas. Nanging, sanajan kopi iku enak, aja ngombe kakehan! Ayo goleki 10 merek kopi CBD paling populer ing taun 2020, lan percaya marang aku, sampeyan bakal kaget!

1.Kopi Kerajinan Strava. Adhedhasar ing Denver, Colorado, merek kopi wis cepet metu ing kompetisi pasar sing sengit kanthi kacang buncis lan kemasan sing apik banget.

2.Dalan Ijo. Nyedhiyakake kacang buncis khusus saka Kolombia. Nyatane, merek kasebut luwih maju babagan kualitas, amarga kabeh kacang buncis asale saka siji estate sing wis menangake pirang-pirang penghargaan kanggo kualitas unggul.

3.Obat Willie. Biji kopi saka Nikaragua lan Kolombia, kanthi rasa coklat peteng lan ceri ireng, rasa manis lan alus.

4.Kacang Budha. Bahan ing merek kopi iki asale saka Oregon kidul.

5. Adem Kauntungan paling gedhe saka kopi yaiku biaya-efektif.

6. Kickback Kopi arabica berkualitas tinggi saka Oaxaca, Meksiko, dipanggang kanthi jero kanggo nyorot rasa alami.

7. Pinnacle Hemp.

8. Kopi Strava.

9. kopi wuda.

10. Mary Joe Brew kadhemen sing paling apik Raos banget alus lan entheng.

Mangga deleng rincian babagan pesenan botol warata
MOQ: 6000 pcs
Ndhukung pengiriman global

Looking forward kanggo Panjenengan kontak


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita