page_banner

Produk

Botol kaca gin custom 750ml

Katrangan singkat:

Botol kaca 700ml 750ml minangka botol paling gedhe ing koleksi Botol kaca. Iku sampurna kanggo nyimpen roh kaya gin, vodka, wiski lan jinis wedang liyane sing pengin! Kaca kualitas dhuwur bakal menehi nilai ekstra merek lan rasa larang, dadi pilihan sing apik kanggo botol edisi winates.


Detail Produk

Tag produk

Botol kaca 700ml 750ml minangka botol paling gedhe ing koleksi Botol kaca. Iku sampurna kanggo nyimpen roh kaya gin, vodka, wiski lan jinis wedang liyane sing pengin! Kaca kualitas dhuwur bakal menehi nilai ekstra merek lan rasa larang, dadi pilihan sing apik kanggo botol edisi winates. Kekandelan dhasar nggawe botol luwih abot tinimbang botol kaca sing khas, sing pancen angel banget kanggo ngalahake lan mbanting! Nduwe pundak sing amba sing ndadékaké gulu 19mm sing ramping, sing cocog karo pilihan tutup 19mm kita kalebu pucuk sekrup, sumbat gabus lan tutup tuang. Stopper gabus menehi botol rasa pedesaan, dene tutup pourer luwih cocok yen sampeyan butuh dispensasi sing dikontrol. Botol sing apik banget iki bakal dadi hadiah sing apik kanggo kanca lan kulawarga - pasang kertu hadiah sampeyan dhewe ing gulu sing ramping. Yen sampeyan nggunakake botol iki kanggo tujuan eceran komersial, ana akeh ruang kanggo sampeyan nambah merek sampeyan kanthi label lan stiker.

Botol kaca opalescent: Botol kaca opalescent kira-kira kaping pindho luwih larang tinimbang botol kaca transparan biasa.

1. Produksi bahan opalescent: materi opalescent kanggo nambah agen opalescent ing bahan baku saka materi pubai, lan agen opalescent umum digunakake fluorspar lan sodium fluorosilicate.Agen turbidity bisa rampung ilang ing suhu dhuwur.
Sajrone cooling, akeh CaF: lan NaP butir sing precipitated. Amarga ukuran butir CaF sing beda: lan NaF, partikel sing beda tumpang tindih amarga cahya sing kasebar, lan efek sakabèhé yaiku - "jenis putih.
Scattering, produk kaca katon susu putih.Solusi kaca corrodes tembok kiln serius ing proses opacification, lan urip layanan saka kiln opacification umum mung 1,5-2,5 taun.

Fluoride diprodhuksi dening solusi kaca ing opacification mbebayani kanggo lingkungan lan awak manungsa:
2. Proses baking: stiker kaca → baking → penyemprotan → inspeksi, pengepakan panyimpenan.
3. Cacat: Tuft: ing proses kekeruhan, volatilization fluoride, fluktuasi suhu leleh, wektu penylametan Cairan materi dawa banget, fluktuasi aliran Cairan, owah-owahan jumlah discharge lan bahan refractory
Kotoran kayata erosi bakal ngasilake fenomena tuft.
Konsentrasi distribusi stres: properti materi cekak saka bahan putih susu luwih gampang nyebabake distribusi stres sing ora rata ing proses pembentukan, lan akeh stres sing diasilake ing prodhuk, sing mung bisa diilangi kanthi annealing.
Titik, bisa nyebabake cacat produk.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita