page_banner

Kabar

  • How to avoid damage to glass bottles during transportation?

    Kepiye supaya ora ngrusak botol kaca sajrone transportasi?

    Babagan Kita Grosir Botol Vodka Rega amarga sifat rapuh saka botol anggur kaca, mesthine bakal rusak sajrone transportasi.Kanthi perkembangan ekonomi negaraku sing terus maju, transportasi jarak adoh wis dadi standar.Kerusakan ing botol anggur kaca yaiku ...
    Waca liyane
  • Glass is the preferred packaging material to protect our planet.

    Kaca minangka bahan kemasan sing disenengi kanggo nglindhungi planet kita.

    Botol kaca digawe saka bahan mentah alami, gampang banget lan ora mbebayani lingkungan.Iki minangka siji-sijine bahan kemasan sing bisa digunakake maneh lan bisa didaur ulang tanpa wates.Wis urip tanpa wates: kaca bisa didaur ulang maneh lan maneh, ngowahi dadi botol anyar lan ...
    Waca liyane
  • How to distinguish the glass bottle manufacturing process?

    Kepiye cara mbedakake proses manufaktur botol kaca?

    Kepiye cara mbedakake proses manufaktur botol kaca?Ana rong proses produksi: mesin manual lan mesin baris.Botol kaca sing diprodhuksi duwe beda tartamtu.Sampeyan bisa ngrujuk marang titik-titik ing ngisor iki nalika mbedakake;1. Garis die lan garis cetakan botol kaca padha ...
    Waca liyane
  • British Glass Bottle publishes industry-wide net zero strategy

    Botol Kaca Inggris nerbitake strategi nol net industri

    Udakara 2022 Botol Kaca Inggris, badan perwakilan kanggo sektor kaca Inggris, kanthi konsultasi karo anggotane wis nerbitake strategi sing nemtokake rute potensial industri kaca menyang emisi karbon nol.Strategi kasebut diterusake saka peta dalan dekarbonisasi industri ing 2015 ...
    Waca liyane
  • Glass Bottle Factory Does Not Close For Spring Festival, Normal Production

    Pabrik Botol Kaca Ora Tutup Kanggo Festival Musim Semi, Produksi Normal

    Pabrik Botol Kaca Ora Nutup Kanggo Festival Musim Semi, Wadah kemasan Botol Kaca Produksi Normal utamane digawe saka pasir kuarsa, cullet, kalsit, bubuk feldspar, lan liya-liyane minangka bahan, lan dipikolehi sawise leleh tungku suhu dhuwur, cetakan jotosan, pendinginan, penyemprotan, lan tes ...
    Waca liyane
  • What molding process does glass bottle use commonly

    Proses ngecor apa sing biasane digunakake ing botol kaca

    Apa proses ngecor ora biasa digunakake botol kaca Sawise kaca wis ilang, wis diatur kanggo suhu tartamtu (utamané kanggo nyetel viskositas saka Cairan kaca), lan sirah saka saluran dipakani alon tiba mudhun, lan materi kaca Cut mati dening gunting mekanik, lan gla...
    Waca liyane
  • 2022 New Glass bottle production process mainly includes

    2022 Proses produksi botol Kaca Anyar utamane kalebu

    (1) Botol kaca navigasi dilengkapi garis produksi profesional lan tenaga teknis profesional sing melu 20 taun. Pre-processing bahan mentah.Bahan mentah sing gedhe banget (pasir kuarsa, soda, watu gamping, feldspar, lan liya-liyane) diremuk kanggo garing bahan mentah sing teles, lan wesi ngemot ...
    Waca liyane
  • 2022 New development of glass bottle business

    2022 Pangembangan anyar bisnis botol kaca

    Botol Kaca paling apik wis digunakake minangka bahan kemasan sajrone ewu taun, lan isih ana ing pasar kemasan anggur.Kanthi pangembangan pasar sing terus-terusan lan kedewasaan teknologi produksi sing terus-terusan, bahan-bahan produk kemasan terus-terusan ...
    Waca liyane
  • Screen Printed Labels = Better Bottle Labels.

    Label Printed Layar = Label Botol Luwih.

    Wangsulan: Bab ingkang sapisanan wong sok dong mirsani babagan botol kaca sing dicithak layar yaiku tampilan tanpa kertas sing mulus lan elegan.Kaca navigator Shandong spesialisasi ing produksi botol kaca, tuku kene pangolahan jero. Ora ana adesif, ora ana pinggiran kertas sing rusak, lan ora ana kemungkinan nyuwek utawa scuffing.Keramik Terapan L...
    Waca liyane
  • Glass bottle production process

    Proses produksi botol kaca

    Proses produksi botol kaca 1-Bahan mentah kanggo pabrikan botol kaca Umume bahan mentah sing digunakake kanggo nggawe botol kaca yaiku pasir, abu soda lan watu gamping.Kaca pecah ditambahake ing campuran iki. gunakake kanggo botol kaca tequila Kaca pecah yaiku kaca pecah, apa sampah saka m...
    Waca liyane
  • In order to let our customers know more about how glass bottles are produced, I am sharing the whole process of glass bottles from manufacturing to packaging.

    Supaya para pelanggan ngerti luwih akeh babagan carane botol kaca diprodhuksi, aku nuduhake kabeh proses botol kaca saka manufaktur nganti kemasan.

    Manufaktur botol kaca Manufaktur botol kaca kualitas bakal nyedhiyani sampeyan karo kontaner sing banget atraktif lan banget aman kanggo ngemot produk.Langkah-langkah ing manufaktur botol kaca 750ml kalebu: 1. Loading gobs kaca molten menyang cetakan liwat corong sing ati-ati banget p ...
    Waca liyane
  • How to choose a glass bottle wine bottle?

    Cara milih botol kaca botol anggur?

    Kepiye cara milih produk botol anggur botol kaca?Ngadhepi akeh produk botol anggur botol kaca, akeh perusahaan anggur lan pangguna ora ngerti carane milih?Akeh panuku botol kaca bakal takon pitakonan kaya mangkene: Napa rega botol kaca sing padha beda nalika dituku?Wi...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2