page_banner

Tren lan Prakiraan Pasar Wadah Kaca 2020-2025

Botol kaca lan kontaner utamane digunakake ing industri minuman beralkohol lan non-alkohol supaya tetep inert, resik lan impermeable kanthi kimia. Pasar botol kaca lan kontaner regane $ 60.91 milyar ing taun 2019 lan samesthine bakal tekan $ 77.25 milyar ing taun 2025, kanthi CAGR 4.13% antarane 2020 lan 2025.  

Kemasan botol kaca bisa didaur ulang kanthi standar sing dhuwur, saengga dadi bahan kemasan sing cocog saka sudut pandang lingkungan. Daur ulang 6 ton kaca bisa langsung ngirit 6 ton sumber daya lan nyuda 1 ton emisi CO2.  

Salah sawijining faktor utama sing nyebabake tuwuhing pasar botol kaca yaiku paningkatan konsumsi bir ing umume negara. Bir minangka salah sawijining minuman beralkohol sing dikemas ing botol kaca. Nerangake ing botol kaca peteng kanggo ngreksa isi. Bahan-bahan kasebut gampang rusak yen kena sinar ultraviolet. Kajaba iku, konsumen AS 21 lan luwih lawas nggunakake luwih saka 26.5 galon bir lan cider saben taun, miturut 2019 NBWA Industry Affairs.  

Kajaba iku, konsumsi PET samesthine bakal kena amarga panguwasa lan badan pangaturan tambah akeh larangan nggunakake botol PET lan wadhah kanggo kemasan lan transportasi obat. Iki bakal nyebabake panjaluk botol kaca lan kontaner sajrone ramalan. Ing wulan Agustus 2019, umpamane, bandara San Francisco nglarang adol banyu botol plastik siji-siji. Kabijakan kasebut bakal ditrapake kanggo restoran, kafe lan mesin penjual sing cedhak karo peternakan. Iki bakal ngidini lelungan nggawa botol sing bisa diisi maneh utawa tuku botol aluminium utawa kaca sing bisa diisi ulang ing bandara. Kahanan iki samesthine nggambarake panjaluk botol kaca.  

Tren Pasar Utama  
Omben-omben alkohol samesthine bakal entuk pangsa pasar sing signifikan  
Botol kaca minangka salah sawijining bahan kemasan sing luwih apik kanggo omben-omben kayata alkohol. Kemampuan botol kaca kanggo nahan aroma lan rasa nyebabake permintaan. Macem-macem panyedhiya ing pasar uga ndeleng permintaan sing akeh ing industri roh. Piramal Glass, contone, sing pelanggan kalebu Diageo, Bacardi lan Pernod, wis katon Tambah short-term ing dikarepake kanggo gendul khusus saka roh.  

Botol kaca minangka bahan kemasan sing populer kanggo anggur, utamane kaca patri. Alasane yaiku anggur ora kena kena srengenge, yen ora, resepsi bakal rusak. Konsumsi anggur sing saya tambah bakal nyebabake panjaluk kemasan kaca sajrone ramalan. Contone, umume negara ngasilake 292,3 yuta hektoliter anggur ing taun fiskal 2018, miturut OIV.  

Vegetarian minangka salah sawijining tren anggur sing paling cepet berkembang lan samesthine bakal dibayangke ing produksi anggur, miturut Institut Keunggulan Anggur Perserikatan Bangsa-Bangsa, sing bakal nyebabake anggur sing luwih ramah vegetarian, sing mbutuhake akeh botol kaca.  

Wilayah Asia-Pasifik samesthine bakal duwe pangsa pasar sing apik  
Wilayah Asia-Pasifik samesthine bakal entuk tingkat pertumbuhan sing signifikan dibandhingake karo negara liya amarga tambah akeh permintaan kanggo industri farmasi lan kimia. Dheweke luwih seneng ngemas ing botol kaca amarga inersia. Negara-negara utama kayata China, India, Jepang lan Australia wis nyumbang sacara signifikan kanggo tuwuhing pasar kemasan botol kaca ing wilayah Asia-Pasifik.  

Ing China, perusahaan farmasi manca ngadhepi kesulitan kanggo nindakake bisnis, utamane babagan akses pasar lan kontrol rega, amarga owah-owahan peraturan anyar ing negara kasebut. Mula, ana kemungkinan tuwuh potensial kanggo pemain domestik amarga bisa uga ngalami permintaan kanggo botol kaca lan kontaner saka perusahaan kasebut. Kajaba iku, konsumsi minuman beralkohol ing China samesthine bakal tekan 54,12 milyar liter ing taun 2021, miturut Banco do Nordeste  


Wektu kirim: Sep-26-2021