page_banner

Teknologi produksi botol kaca ing industri

Pretreatment bahan mentah.  Remuk bahan mentah sing akeh banget (pasir kuarsa, soda, watu gamping, feldspar, lan liya-liyane) lan bahan mentah sing garing. Copot wesi - ngemot bahan mentahan kanggo njamin kualitas kaca.  
Persiapan batch.  
Campuran kaca digawe panas ing suhu dhuwur (1550 ~ 1600 ℃) ing pawon trough utawa pawon blumbang kanggo mbentuk kaca Cairan karo seragam, ora umpluk lan ing baris karo syarat ngecor.  

about us14
about us11

wangun. Kaca cair dilebokake ing cetakan kanggo nggawe produk kaca kanthi bentuk sing dikarepake, kayata piring, macem-macem peralatan, lsp.

perawatan panas. Liwat annealing, quenching lan pangolahan liyane, kaku internal kaca bisa ngilangi utawa diprodhuksi, misahake phase utawa crystallization, lan negara struktural kaca bisa diganti. Kaluwihan wadah kemasan kaca ing bidang kemasan minuman.  

1. Bahan kemasan kaca lan wadhah duwe akeh kaluwihan: 1. Bahan kaca nduweni kinerja penghalang sing apik, bisa dadi apik banget kanggo nyegah oksigen lan gas liyane kanggo isi invasi, uga bisa nyegah isi komponen volatilisasi menyang atmosfer.

2. Botol kaca bisa digunakake maneh, sing bisa nyuda biaya kemasan.

3. Kaca bisa gampang ngganti warna lan transparansi.

4. Botol kaca aman lan higienis, kanthi resistensi korosi sing apik lan tahan asam, cocok kanggo kemasan bahan asam (kayata minuman jus sayuran, lan liya-liyane).

5.Kajaba iku, amarga botol kaca cocog kanggo baris produksi ngisi otomatis, pangembangan teknologi ngisi otomatis lan peralatan kanggo botol kaca ing China cukup diwasa, lan panggunaan botol kaca kanggo ngemas minuman jus buah lan sayuran duwe kaluwihan produksi tartamtu ing China. . Kaping pisanan, kita kudu ngrancang, nemtokake lan nggawe cetakan. Wedhi kuarsa minangka bahan utama kanggo kaca, lan bahan tambahan liyane dilebur dadi cairan ing suhu dhuwur. Banjur, kita kudu nyuntikake cetakan, adhem, potong lan temper kanggo mbentuk botol kaca. Botol kaca umume ditandhani hard, nanging uga dicetak. Botol kaca kanthi cara manufaktur bisa dipérang dadi blowing manual, blowing mechanical lan extrusion molding telung. Botol kaca dipérang dadi kaca sodium, kaca timbal lan kaca borosilikat miturut komposisi.  

Bahan baku utama botol kaca yaiku bijih alam, kuarsit, soda kaustik, watu gamping lan liya-liyane. Botol kaca transparan banget lan tahan karat, lan kontak karo umume bahan kimia ora bakal ngganti sifat materi. Proses manufaktur prasaja. Bentuke gratis lan bisa diganti. Atose dhuwur, tahan panas, resik, gampang diresiki, bisa digunakake bola-bali. Botol kaca minangka bahan kemasan utamane digunakake ing panganan, minyak, anggur, minuman, bumbu, kosmetik lan produk kimia cair, lan liya-liyane. 


Wektu kirim: Sep-26-2021