page_banner

Proofing minangka kunci utama produksi botol kaca

Kualitas botol kaca raket banget karo kualitas bahan desain, peralatan produksi lan manufaktur cetakan. Proofing minangka langkah penting banget ing produksi. Proofing langsung mengaruhi biaya produksi lan kualitas botol kaca, mula kudu ditindakake kanthi serius.  

1. Biaya cetakan botol kaca  
Senajan sawetara manufaktur ngisi ewu dolar kanggo cetakan sing, padha kelangan dhuwit yen padha ora pas. Alesan utama yaiku biaya wektu produksi sing boroske. Nyatane, biaya jamur ora dibutuhake dening pabrikan, nanging pabrik cetakan kanggo ngisi. Utamane, botol sing bentuke khusus, akeh produk sing wis ngalami akeh perbaikan, produksi conto sing berkualitas. Utawa teknologi sing digunakake beda, peralatan beda, kanthi peralatan sing beda bisa uga angel nggawe produk sing padha.  

2. Kualitas materi  
Yen botol kudu kualitas apik lan kanggo ketemu kualitas materi kaca, iku diprodhuksi ing pabrik kaca qualified supaya sawijining fisik lan kimia sing paling ora syarat.  

Yen katon apik, transparansi botol apik, lan finish apik, gunakake bahan putih sing dhuwur.  

about us13
about us12
about us10

Telu, wektu proofing botol
Ing ekonomi pasar, pabrik-pabrik botol kaca gedhe padha saingan, kabeh pengin njaluk pesenan liyane lan entuk bathi sing luwih apik. Yen sampeyan dadi salesman, sampeyan pengin njaluk pesenan liyane. Sawetara produsen botol kaca sing luwih apik njupuk wektu suwe kanggo proses review rinci kanggo pesenan, nanging wektu review bisa cukup dawa, umume perusahaan cilik banget fleksibel. Sawise kita entuk sampel, kita rumangsa bisa rampung lan sampel bisa diprodhuksi sajrone 20 dina. Banjur ana pengaturan mesin proofing, sing kira-kira butuh 5 dina, meh sewulan wektu produksi. Nanging saiki akeh sisih selaras kudu 15-20 dina kanggo njaluk sampel, supaya manufaktur kudu rush ing sawetara aspèk, lan sawetara malah nindakake sampel ing baris produksi sing ora cocog. Produk kanthi syarat kualitas sing kurang ketat uga bisa ditampa. Yen produk khusus, yen sifat materi lan desain cetakan ora cocog, mula angel ngasilake conto sing berkualitas.  


Wektu kirim: Sep-26-2021