page_banner

Produk

Botol Kaca Rum wangun unik

Katrangan singkat:

Bahan Kaca Super Putih Bebas Timbal, Botol Rum Grosir Saka Rumbottles Mini 50Ml Bulk nganti Botol Kaca Rum Gedhe 1500Ml. Desain Garis Bening Lan Gamelan, Cahya Dhuwur Rasa Fashion lan Desain Botol, Kanggo Ningkatake Kualitas Botol Rum Paling Top.


Detail Produk

Tag produk

Bahan Kaca Super Putih Bebas Timbal, Botol Rum Grosir Saka Rumbottles Mini 50Ml Bulk nganti Botol Kaca Rum Gedhe 1500Ml. Desain Garis Bening Lan Gamelan, Cahya Dhuwur Rasa Fashion lan Desain Botol, Kanggo Ningkatake Kualitas Botol Rum Paling Top. Teknologi Pangolahan Kepileh Saka Rumbottle Apik Ndadekake Ruisheng Rumbottle Luwih Padhet, Apik, Transparan Lan Bisa Nyorot Kualitas Isi sing Apik banget. Yen Sampeyan Nduwe Persyaratan Khusus Kanggo Tutup Botol, Kita Bisa Nyedhiyakake Layanan Botol Rum Pribadi. Rumbottles Cantik Iki Kasedhiya Ing Werna, Ukuran, Wangun, Lan Paket. Kanggo Rincian, Hubungi Staff Sales Kita. Amarga Kita Pabrik & Produsen Botol Rum Asli, Kita Nyedhiyakake Layanan Khusus. Yen Sampeyan Nduwe Ide Sampeyan Dhewe Babagan Botol Rum Unik, Kita Bisa Ngatur Miturut Kebutuhan Sampeyan.

Tips Ilmu Popular

Top 5 Rum Brands Ing Donya

1.Bacardi Rum-19600000 Kasus Rum Bacardi, Didegake ing taun 1862, Saiki dadi Perusahaan Spirits sing Digarap Keluarga Paling Gedhe ing Donya, Kanthi Produk Ing Luwih saka 170 Negara. Rum Bacardi Nduweni Kelelawar sing Nyenyet ing Botol, Simbol Keberuntungan lan Kasugihan ing Budaya Kuba.

2.Tanduayrhum-18700000 Cases Of. Nalika Fokus Global Strategi Pamuter Wis Ing Toko-Toko sing Luwih Cilik, Danwyrum Lan Merek Lokal Liyane Wis Kasil Ngrampungake Mainstream Domestik Lan Nguatake Presensi Daerah. Danwhi minangka merek nasional, nanging dodolan jangka panjang ditujokake ing pusat gedhe ing Manila lan Luzon.

3.Mcdowell'Sno.1Celebration Rum-15600000 Kasus Saka. Mcdowell Celebration One wis dadi merek Rum sing paling cepet tuwuh ing donya, didol ing 13 negara lan paling gedhe ing India, sing duwe pangsa pasar 45%. Thanks Kanggo Kualitas lan Rasa Kelas Donya.

4.Captainmorgan Rum-9200000 Kasus Saka. Wiwit taun 2011, Kapten Morgan Rum Ngenalake Slogan Anyar: Tolife, Loveandloot.

5.Havanaclub Rum-3800000 Kasus Saka. Thanks To Pernod Ricard, Havana Club Rum Didol ing Akeh Negara ing njaba Kuba.

Rincian Babagan Botol Rum ing Bulk
MOQ: 6000 pcs
Layanan khusus. OEM & ODM Ditrima. Sampel Gratis Ditawakake.
Pangiriman Global Ing 30 Dina
monggo klik kene kanggo ngirim pesen menyang sales kita.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita