page_banner

Produk

Grosir 70cl Long Neck Round Whisky Botol Corked

Katrangan singkat:

Miwiti introduksi produk Grosir 70cl Long Neck Round Whisky Botol Corked. Model botol iki nduweni gulu sing dawa karo gabus lan tutup liyane. Botol kasebut digawe saka kaca super flint, kanthi gabus alami, polimer lan sumbat sintetik.


Detail Produk

Tag produk

Miwiti introduksi produk Grosir 70cl Long Neck Round Whisky Botol Corked. Model botol iki nduweni gulu sing dawa karo gabus lan tutup liyane. Botol kasebut digawe saka kaca super flint, kanthi gabus alami, polimer lan sumbat sintetik. Kita uga nampa botol kaca wiski khusus. Ing layanan botol kaca khusus iki, sampeyan bisa ngatur macem-macem wujud botol kaca, kayata bunder, persegi, streamline, tengkorak, lan liya-liyane. sateruse. Kita uga nampa layanan label lan logo pribadi sing disesuaikan. Apa sing sampeyan butuhake yaiku sing bisa diwenehake!

Yen sampeyan kasengsem ing botol wiski bunder 70CL karo tutup, hubungi kita. Yen sampeyan pengin nggawe botol kaca khusus, hubungi kita uga. We are pleased kanggo nampa pitakonan Panjenengan kanggo botol kaca wiski paling apik.

Penyebab lan solusi cacat ing ngisor botol kaca

1.Retak ing ngisor botol (bawah jeblugan). Ana retakan ing sudhut bunder permukaan kontak ing sisih ngisor botol. Suhu droplet sithik banget. Pertandhingan sing ora cocog antarane ngisor lan mbentuk die, mbentuk die ora stabil kanggo mbukak. Mold ngisor banget kadhemen utawa panas banget. Tekanan udara sing overblown. Ana lenga ing piring udhara sing adhem, lan sabuk jaring botol pakan kadhemen. Botol tetep ing piring cooling suwe banget.
2.Burrs ing lapisan ngisor botol. Suhu tetesan dhuwur banget lan wangun wiwitane alus banget. Ing ngisor die lan die mbentuk dipasang kaca pecah. Dhuwur cetakan sing ora cocog. Ing ngisor die ora pas karo die mbentuk.
3.Bobot saka materi tipis ngisor irungnya ora cukup. Suhu tetesan sithik banget. Jamur wiwitane ala. Die utami kadhemen, suhu utami sithik banget. Butuh dawa banget kanggo jotosan. Jotosan lengkap diwiwiti awal banget. Wektu reheating cendhak banget. Kacepetan turnover saka tang ora tepat.
4.Suhu saka materi nglukis ngisor dhuwur banget, lan materi irungnya abot banget. Reheat wektu dawa banget utawa wangun awal banget alus. Jamur wiwitane ala. Suhu cetakan awal banget dhuwur. Tekanan backblow sithik banget, wektu ora cukup. Pukulan positif diwiwiti telat.
5.Menyang ngisor. Kekandelan ngisor botol ora rata utawa sisih siji kandel lan sisih siji tipis. Suhu droplet ora seragam. Materi kasebut ora lurus, materi kasebut ambruk ing jalur materi gesekan banget. backblow ora cukup. Kacepetan turnover saka tang ora pantes. Wangun cetakan awal ora apik. Suhu jamur ora seragam. Pangaturan sing ora bener saka dhuwur ngisor cetakan. Mbentuk mati ditutup alon banget utawa banget kasar. Penyerahan awal ora apik.
6.Flapping head imprint offset. Stempel udara diiringake miring saka tengah ngisor botol. Suhu droplet dhuwur banget utawa ora rata. Wektu reheating banget dawa utawa cendhak banget. Flip cepet banget utawa alon banget. Ing awal jamur jinis Bad. Loro tang ora ing bidang padha, lan transfer dhisikan ora tepat. Mundur ndamu ora straight.Forming mati nutup cepet banget utawa alon banget. Kita bakal menehi perhatian sing ketat marang masalah kasebut supaya ora kacilakan produk.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita