page_banner

Produk

Grosir Botol Brandy

Katrangan singkat:

Botol Brandy Grosir Kanthi Sumbat Kanthi Bahan Mbebayani Kaya Pvc, Bpa, Dadi Cathetan Bisa Ngrusak Brandy Saka Kaca. Digawe Saka Bahan Kaca Bebas Timbal Flint Dhuwur Sing Murni Lan Padhang, Sing Ngidini Werna Brandy Sing Apik. Seneng Brandy-Xo Utawa Cognac Ekstra Kanthi Botol Brandy Transparan, Elegan, lan Klasik.


Detail Produk

Tag produk

 Ilmu: Top 10 Brandy Brandy Paling Laris Ing Donya Ing 2020.

1.Hennessy 2020: 7,8 yuta kasus. Kemewahan Aljazair tetep dadi pabrik anggur paling laris ing donya, sanajan dodolan merek Fashion mudhun ing ngisor tandha 8 yuta kasus taun kepungkur, mudhun kanthi 2,1 persen.

2.Brandy Laksamana Tua. Angkatan Laut Inggris Ceylon Subsidiary Radico Khaitan minangka Sorotan Merek Fashion Ing Taun 2020.

3. Dreher Campari Group Subsidiary of Brazilian Fashion Brand.

4.Rémy Martin. Remy Martin minangka siji-sijine merek Fashion Chateauhouse paling laris sing terus-terusan nikmati luwih saka 2 yuta kasus ing taun 2020, munggah 2.7% lan munggah saka posisi kaping lima nganti kaping papat.

5.Martell. Merek Fashion Wis Tekan Dawane Kanggo Ningkatake Pengaruhe. Ing September 2020, Kita Mbukak Butik Ing Shenzhen, Eropa lan Amerika. Telung Produk Edisi Terbatas Uga Dikembangake Ing Desember Kanthi Telung Mitra Kreatif Wiwit Dina iki.

6. Courvoisier

7. Shustoff

8. Mcdowell'S No.1 Brandy

9. Kenigsberg lawas

10. Brandy Sedulur Kristen

Botol Alkohol Brandy Kita Nduweni Awak sing Kandel lan Ramping Karo Tutup sing Disegel. Ana Akeh Tutup Botol Kanggo Sampeyan Bisa Pilih SakaBisa diawetake Brandy S Crisp, Tekstur Kaya Kanggo Rasa Seger.

Kita Nggawe Botol Kualitas Super High lan Rega Cukup, Dadi Pilihan pisanan Brandy Brandy Donya, Yen Sampeyan pengin Grosir Tuku Botol Kaca Brandy, Sampeyan Bisa Hubungi Kita:

Moq: 6000pcs

Sampel Botol Brandy Gratis kasedhiya

Layanan Custom Ditawakake

Klik Tombol Kanggo Entuk Rega Botol Brandy Grosir


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita